Revelion 2013 la Palat...
la Sala Palatului
Vino sa retraiesti magia revelioanelor de odinioara in compania vocilor de aur ale tarii noastre:
- Corina Chiriac
- Maria Ciobanu
- Ionut si Doinita Dolanescu
- Trupa Cabaret
- Nicolae Caragea
- Bogdan Ionita
Pachet VIP
Servire la masa, pozitionare in apropierea scenei, meniul cuprinde:
Aperitiv:
- - prosciuto cu rucola si branza feta
- - somon afumat
- - terina de castravete cu branzeturi frantuzesti
- - musse de creveti si cibulet
- - piept de pui si oua de prepelita in aspic
- - sos de pesto
Felul I:
- Duet de salau si somn in mantie de jambon Serano - piure de broccoli si cannelloni. Folie de vin.
Felul II:
- Rulada de curcan umpluta cu migdale - servita cu para fiarta in vin cabernet.
Felul III:
- Rulou de caprioara si piept de pui servit cu cartofi la cuptor, spanac proaspat in prapure si sos.
- Mini baghete - diferite sortimente.
- Cafea
- Sampanie
- Tort
OPEN BAR
sucuri si bauturi alcoolice variate:- - Apa minerala, plata, tonica
- - Sucuri naturale si carbogazoase
- - Bauturi alcoolice: votca, gin, whisky - Jack D, Martini, vin alb/rosu la sticla
Surprize gastronomice!
Pret de persoana 590 lei.
Pachet Categoria I
Bufet suedez, meniul cuprinde:
Aperitiv:
- - Terina de vanat
- - Toba de gasca
- - Trandafir de somon
- - Piftie de curcan
- - Gelatina de pasare
- - Castel de cascaval
- - Castravete cu pasta de sunca
Preparate calde si garnituri:
- - Piept de pui cu susan
- - Ciupercite umplute si gratinate
- - Sarmalute de porc cu mamaliguta
- - File de salau gratinat
- - Carnaciori vanatoresti
- - Muschi de porc impanat
- - Rulada de curcan
- - Cartofi taranesti la cuptor
- - Cartofi copti cu sos de mustar
- - Orez basmati cu legume
Salate:
- - Muraturi asortate
- - Salata de vinete
- - Salata de cruditati cu piept de pui
- - Zacusca taraneasca
- - Salata greceasca
- Mini baghete variate
- Cafea la filtru
- Sampanie
- Tort
OPEN BAR
sucuri si bauturi alcoolice variate:- - Apa minerala, plata, tonica
- - Sucuri carbogazoase
- - Bauturi alcoolice: votca, gin, Garrone, whisky, vin alb/rosu.